Development Update

De vertaling van https://www.flightsimulator.com/july-11th-2019-development-update/

Terwijl het team de hondendagen van de zomer ingaat, hebben we hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan veel van de grote updates die we tegen het einde van de zomer willen delen. Onze opwinding blijft groeien, evenals ons ongeduld om deze informatie met u te delen. Dus we gaan door met het aftellen van de dagen totdat we de hangaar-deuren kunnen openen en met u in de details kunnen duiken.
Er zijn veel zeer belangrijke onderwerpen die in de community worden besproken (bijv. Nieuw vluchtmodel / IFR-VFR vlucht / weersimulatiediepte / VR-ondersteuning, enz.).

Het team houdt voortdurend toezicht op de feedback / suggesties die worden besproken en weet dat veel van deze onderwerpen en meer in de komende updates grondig zullen worden behandeld. In de tussentijd is hier een screenshot van de work-in-progress en een bevestiging dat het Insider-programma begin augustus van start gaat als onderdeel van onze kick-off voor de ontwikkeling van de routekaart. Op 25 juli brengen we nog een update uit van onze plannen voor augustus en september. Tot de volgende keer, weet dat het team enthousiast is en graag meer informatie met je wil delen.

Oprecht,
Het Microsoft Flight Simulator Team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s