Back To The Future

De vertaling van https://www.flightsimulator.com/fsx-august-8/

In 2014 heeft Microsoft een overeenkomst gesloten waardoor Dovetail Games Flight Simulator X naar Steam kan brengen. Vandaag kondigen we aan dat we het einde van onze partnerschapsovereenkomst hebben bereikt.
We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om onze oprechte waardering uit te spreken voor Dovetail Games voor het partnerschap dat ze de afgelopen 5 jaar hebben geboden. In de toekomst neemt Microsoft de ondersteuning van Flight Simulator X over en we kijken ernaar uit om onze volgende stappen in de nabije toekomst met de community te delen.
Paul Jackson CEO Dovetail voegt eraan toe:
“We zijn ongelooflijk trots dat we deze fantastische flightsim de afgelopen 5 jaar hebben verzorgd en we zullen doorgaan met het publiceren van bestaande en nieuwe add-ons voor FSX: Steam Edition op Steam”.
Deze wijziging heeft geen invloed op uw game-ervaring of op bestaande of toekomstige add-ons die zijn gekocht bij Steam.
Microsoft

De terugkeer van Microsoft Flight Simulator X is een belangrijke stap in het omarmen van onze verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid tegenover degenen die ons zijn voorgegaan. En voor degenen die blijven waarderen en investeren in de Microsoft Flight Simulator X-ervaring.
Die passie, investering en waardering moeten worden erkend en weerspiegeld in onze toewijding om de Microsoft Flight Simulator-franchise naar de volgende generatie te brengen. We bouwen niet voort op, maar bouwen voort op, het product en de geschiedenis die Microsoft Flight Simulator X is.
Vandaag zeggen we met een beetje bitterzoet sentiment “Welkom thuis” tegen een oude vriend.
Binnenkort meer over onze FSX-plannen …
Oprecht,
Het Microsoft Flight Simulator Team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s