August 29th, 2019 – Development Update

Dwalen in het gras van irrelevantie en proberen de knaagdieren van onnauwkeurigheid weg te spoelen om u het “echte nieuws” te brengen.
Toen we augustus afsloten, wilde het team een ​​paar snelle updates en wat nieuwe inhoud bieden.
Development Roadmap – Algemene release van de DR is hier! We hebben voor september een paar updates toegevoegd om de duidelijkheid te verbeteren.
Web Post Timing – Voor degenen onder u “over de vijver” en in tijdzones niet “PST” – wij werken eraan onze updates eerder op de dag te bezorgen. Dus kijk voor eerdere posttijden vanaf september.
Build-programma-update – Aanmelden voor Tech Alpha begint op 12 september!
Feature Discovery Series – De Feature Discovery Series (preview in september, lancering in oktober) is onze diepe duik in de simulatiegebieden, aangestuurd door een aantal threads die we hebben gezien op de forums die we op de voet volgen. We zijn op weg om eind september een voorproefje te geven en de aftrap van de serie begin oktober.
Media-update – We hebben (2) Screenshots en (3) clips van builds begin 2019 geplaatst. Ga naar het insidergedeelte om de goederen te bekijken!

Volgende update komt op 12 september!
Oprecht,
Microsoft Flight Simulator Team

Op 12 september starten we met werving voor Tech Alpha. Gebruikers hebben toegang tot de aanmeldingslink vanuit het Insider-gebied, vullen een korte enquête in met betrekking tot machinespecificaties en worden opgenomen in de wervingspool. We verwachten de wervingsperiode ergens eind september te kunnen afsluiten.
Nieuwe inhoudsupdates vandaag van enkele van onze vroege 2019-builds. Team zal blijven posten gedurende de ontwikkelingstijdlijn en we verwachten in onze volgende update de huidige build-inhoud te kunnen gebruiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s