October 10th, 2019 – Development Update

LEVERING VAN DE LEVERINGEN DIE WE ZOUDEN ZULLEN WORDEN GELEVERD TIJDENS DE LEVERING VAN UPDATES
We zijn verheugd aan te kondigen dat de eerste aflevering van onze Feature Discovery Series is vrijgegeven!
Aflevering 1 (Wereld), onlangs gepresenteerd op het Global Preview Event, is een diepgaande kijk op de wereld die we aan het bouwen zijn voor de volgende generatie Microsoft Flight Simulator.
Ga naar het Insider-gebied om aflevering 1 te bekijken!

FEEDBACK PIJPLEIDING TLDR
Er is een feedbackdashboard. Het dashboard bevat een samenvatting van alle feedback die we dagelijks uit community-discussies verzamelen. Feedback wordt getoetst, geprioriteerd en aan een actieplan toegewezen. We zullen de output van deze feedback aan de gemeenschap verstrekken in een document dat voorlopig de ‘Feedback Snapshot’ wordt genoemd. Er is een ongelooflijke hoeveelheid feedback ontvangen van de persverslaggeving van ons recente Global Preview-evenement. Deze feedback, samen met alle feedback die we hebben verzameld, is van cruciaal belang voor het team om ervoor te zorgen dat de stem van de community in actie wordt gebracht via een collaboratief en transparant proces (d.w.z. we gebruiken de Feedback Snapshot om de community transparant inzicht te geven in de feedback die we prioriteren voor actie).
Functies zoals ATC, Seasons, VR, Rotorcraft, SDK, etc. zijn te vinden in de Feedback Snapshot samen met ons huidige plan voor volgende stappen en tijdlijnen voor oplossingen.
De Feedback Snapshot wordt met regelmatige tussenpozen uitgebracht en we zullen de datum voor onze eerste preview-release aankondigen in onze volgende update.

TECHNISCHE ALPHA 10.15 –
Werving voor Tech Alpha 1-einden. Als u zich wilt aanmelden, ga dan naar het Insider-gedeelte en vul de enquête in.
17 oktober – De voorbereiding van de build-release begint. Communicatie met voorkennis acceptatie begint en loopt tot 24 oktober.
24 oktober – Vrijgavevenster wordt geopend. We beginnen toegang te verlenen tot de Tech Alpha-build aan Insiders die een acceptatiebevestiging hebben ontvangen.

BOUW PROGRAMMA-UPDATE
We richten ons momenteel half / eind november op onze tweede build-release (Tech Alpha 2). We verwachten de werving voor Tech Alpha 2 te openen tegen het einde van oktober, maar verwachten een einddatum in onze update 10.17.DR Update en Episode 2 informatie komt volgende update.
Volgende update is op 17 oktober
Microsoft Flight Simulator Team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s