October 17th, 2019 – Development Update

Bron: Microsoft Flight Simulator Team
DANK JE
Namens het hele Microsoft Flight Simulator Team willen we onze oprechte waardering uiten voor de community voor alle waardevolle feedback die we van de community hebben ontvangen over de eerste aflevering van de Feature Discovery Series.
Hoewel dit slechts onze eerste stap in onze samenwerking met u is, kan het belang van deze stap voor het team niet worden overschat. Voor alle feedback, alle moeite besteed aan het schrijven van opmerkingen, het stellen van vragen, het durven hopen te houden, wanneer het verleden bezaaid is met onvervulde verwachtingen. We horen u en we zullen ons best doen om deze ervaring met u op te bouwen. In de tussentijd, bedankt.

Het is een geweldige stimulans geweest voor het team om alle feedback te lezen van de presentatie van Lionel over de wereld die we aan het bouwen zijn, wat groot is voor het geval je dat gemist hebt.
AFLEVERING 2
Op 24 oktober brengen we de volgende aflevering uit in onze Feature Discovery-serie.
Aflevering 2 (SKY) biedt een gedetailleerde kijk op de wereld waarin we vliegen en het belang van deze wereld in de simulator die we bouwen.
TECHNISCHE ALPHA
15 oktober: – Werving voor Tech Alpha 1 is nu gesloten. Bedankt aan iedereen die zich heeft aangemeld voor onze aankomende Tech Alpha-build!
17 oktober: – Vanaf vandaag en tot en met de 24e sturen we meldingen naar die Insiders die zijn geselecteerd voor deelname aan onze eerste Tech Alpha.
24 oktober: – Op de 24e beginnen we met het uitrollen van de toegang tot de Tech Alpha. Dus als u zich afvraagt ​​WANNEER build-toegang wordt verstrekt, begint deze op de 24e.

DR UPDATE (PREVIEW VOOR NOVEMBER / DECEMBER)

De preview van DR (voorheen DRR) voor november / december is nu beschikbaar in het Insider-gedeelte!

PARTNER AANKONDIGING SERIE KICKOFF
We bevinden ons in de laatste fase van de voorbereidingen voor het uitbrengen van onze eerste reeks aankondigingen als onderdeel van onze reeks partnerschapsaankondigingen. Terwijl we nog bezig zijn met het afronden van de laatste paar details, richten we ons half november op het officieel van start gaan van deze serie, die inzicht geeft in alle geweldige partnerschappen die deelnemen aan de ontwikkeling van de volgende generatie Microsoft Flight Simulator.
Tech Alpha is bijna hier!
Volgende update 24 oktober
Microsoft Flight Simulator Team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s