October 24th, 2019 – Development Update

Geplaatst door: Microsoft Flight Simulator Team
‘TWEE DAGEN VAN TECH ALPHA EN ALLE TOT LAATSTE NACHT, NIET ALLE E-MAILEN ZIJN NOG STEEDS VERZONDEN, dus IEDEREEN HOUDT ZIJN GEMAK.

Terwijl we ons meldingsproces voltooien voor diegenen die zijn geselecteerd om deel te nemen aan onze eerste Tech Alpha, wil het team graag wat aanvullende informatie verstrekken over deelname.
Een van onze primaire doelen voor het Build-programma is om iedereen te interesseren voor vroege build-testen, eigenlijk vroege testen testen.
Hoewel we een beperkt aantal deelnemers hebben in onze eerste build-release, werken we actief aan het schalen van het aantal deelnemers voor toekomstige releases.
Als je niet bent geselecteerd voor deelname aan deze ronde, vrees dan niet, we hebben je automatisch geregistreerd voor de volgende build-release.
Dus hoewel u misschien niet bent geselecteerd voor deelname aan de eerste Tech Alpha, moet u weten dat we er actief aan werken om zoveel mogelijk mensen in het testproces te krijgen, zo snel mogelijk.

EPISODE 2 IS vrijgegeven!

We zijn verheugd aan te kondigen dat de tweede aflevering in onze Feature Discovery Series is vrijgegeven!
Episode 2 (WEATHER), onlangs gepresenteerd op het Global Preview Event, biedt een gedetailleerde kijk op de wereld waarin we vliegen en het belang van deze wereld in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator.
Ga naar het Insider-gebied om Episode 2 te bekijken!

TECHNISCHE ALPHA 24 oktober
Op de 24e oktober beginnen we met het uitrollen van de toegang tot de Tech Alpha. Dus als u zich afvraagt ​​WANNEER build-toegang wordt verstrekt, begint deze op de 24 tot 31 oktober – Update bij wervingsopening Tech Alpha 2.

DR UPDATE ALGEMENE RELEASE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s