November 21st, 2019 – Insider Update

“Voor!”

SDK UPDATE
Het team boekt goede vooruitgang bij de ontwikkeling van de SDK. Hoewel het nog in de beginfase is, is het plan om vóór het einde van het jaar een initiële versie van de SDK aan de ontwikkelaarsgemeenschap van derden te leveren. Ons doel is geweest om derde partijen vroeg in het ontwikkelingsproces te betrekken en hen de mogelijkheid te geven onze prioriteiten te beïnvloeden en hoe we de SDK maken. Na de eerste golf van eerste bezoeken van ontwikkelaars aan derden met het team, zijn we ongelooflijk enthousiast over het optimisme en de feedback die we tot nu toe hebben ontvangen. Dezelfde tools zullen aan de gemeenschap worden aangeboden om ervoor te zorgen dat de tools die we gebruiken om inhoud te maken, tools die voortdurend worden getest in onze productieomgeving, worden gedeeld met al onze makers. In eerste instantie biedt de SDK de mogelijkheid om vliegtuigen, landschappen en aangepaste missies te schrijven. Voor degenen die een voorkeur hebben voor het gebruik van FSX-tools, wordt SimConnect ondersteund. We ondersteunen ook aanvullende moderne standaarden zoals HTML voor UI en glTF voor 3D-modellen.

FUNCTIES ONTDEKKINGSSERIEEPISODE 3 IS HIER!
We zijn verheugd aan te kondigen dat de derde aflevering in onze Feature Discovery Series is vrijgegeven! Aflevering 3 (AERODYNAMICS), gepresenteerd op ons Global Preview Event, biedt een gedetailleerd overzicht van de motor die de vlucht aanstuurt in de volgende generatie Microsoft Flight Simulator. Ga naar het Insider-gebied om Episode 3 te bekijken!

EPISODE 4 – 11.27 RELEASE
We zijn momenteel van plan om volgende week Episode 4 uit te brengen. DR UPDATE
Voorbeeld van december / januari voor de DR is nu beschikbaar in het Insider-gedeelte! FEEDBACK FOTO
Onze preview voor de Feedback Snapshot is een week uitgesteld om overlapping met de DR-update te voorkomen. Verwacht volgende week de rev 1-preview van de FS. X02019
Hartelijk dank aan iedereen die ons heeft bezocht op het X0-evenement. We hadden een ongelooflijke opkomst en het team genoot echt van de gelegenheid om te gaan zitten en de nieuwste demo te spelen met zoveel collega-flight simulator-enthousiastelingen!
Volgende update – 11.27! Vriendelijke groet,
Microsoft Flight Simulator Team

FEATURE DISCOVERY SERIES – EPISODE 3 (AERODYNAMICS) IS HERE!
DR PREVIEW FOR DECEMBER/JANUARY IS NOW AVAILABLE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s